Man zit 7 jaar lang onopgemerkt in Tweede Kamer

Een 47-jarige man blijkt maar liefst zeven jaar lang onopgemerkt in de Tweede Kamer te hebben gezeten. Het gaat om een zekere Arno Rutte uit Hengelo. Vandaag maakte hij bekend wie hij is en dat hij opstapt.

Foto: YT CC

Iedereen kent Mark Rutte, maar er blijkt nóg man met die achternaam in de Tweede Kamer te hebben gezeten. Het gaat om ene Arno Rutte, zanger van de band Harige Harry & The Ladyshavers. De man zou zich sinds 2012 hebben schuilgehouden in een zetel van de VVD.

Kamerleden reageren stomverbaasd. De meesten hadden de man wel eens zien rondhangen in de Tweede Kamer, maar dachten dat hij van de beveiliging was. Door zich muisstil te houden, wist de man jarenlang aan de aandacht te ontsnappen.

De man maakte zich vandaag eindelijk bekend bij het grote publiek, met de mededeling dat hij opstapt. “De afgelopen zeven jaar heb ik getracht een balans te vinden tussen thuis en werk. Soms lukte het, te vaak niet. Die balans wil ik veranderen en daarom heb ik besloten te vertrekken”, aldus de grappenmaker.