Disclaimer

Auteursrecht

Alle informatie op Nieuwspaal.nl is auteursrechtelijk beschermd en mag in geen geval zonder voorafgaande toestemming van Nieuwspaal worden gebruikt voor andere publicaties. Indien deze toestemming wordt verkregen, geldt deze toestemming met inbegrip van bronvermelding. Toestemming voor (her)gebruik van informatie van deze website kan worden verkregen na contact met de redactie, via het emailadres [email protected]

 

Gebruik van het merk Nieuwspaal

Nieuwspaal is een geregistreerd handelsmerk. Het merkrecht van Nieuwspaal en het auteursrecht op het logo van Nieuwspaal liggen bij de uitgever van Nieuwspaal. De merknaam Nieuwspaal en het logo van Nieuwspaal mogen in geen geval zonder voorafgaande toestemming van Nieuwspaal of haar uitgever worden gebruikt. Toestemming voor het gebruik van de merknaam Nieuwspaal of het Nieuwspaal-logo kan worden verkregen na contact met de redactie, via het emailadres [email protected]

 

(Foto)materialen en informatie

Materiaal van derden op deze website, waaronder foto’s, wordt gebruikt onder licentie. Hiervoor hebben Nieuwspaal en haar uitgever overeenkomsten met fotografen en fotobureaus. Nieuwspaal maakt bij sommige artikelen gebruik van fotomodellen, waarvan de foto slechts bedoeld is ter illustratie. Soms wordt gebruik gemaakt van materiaal dat is verkregen onder de zogenoemde creative commons licentie. Nieuwspaal en haar uitgever hebben over al het gebruikte (foto)materiaal overeenkomsten gesloten met de rechthebbende(n). In uitzonderlijke gevallen kon Nieuwspaal geen overeenkomst sluiten met de rechthebbende(n), bijvoorbeeld omdat de rechthebbende onbekend is, niet te achterhalen bleek of niet reageert. Mocht u van mening zijn dat informatie of materiaal op deze website wordt gebruikt waarvoor Nieuwspaal of haar uitgever geen toestemming heeft, dan kunt u mailen naar [email protected] Wij zullen de informatie of het materiaal dan na verificatie terstond verwijderen. Nieuwspaal of haar uitgever neemt echter geen aansprakelijkheid over het verkeerd gebruik van informatie of materiaal.

 

Huisregels

Op onze website en social media kanalen heeft u de mogelijkheid om op onze artikelen te reageren. We houden onze kanalen graag prettig en veilig voor iedereen, daarom gelden daarbij de huisregels.

 

Spellen en winacties

Op alle spellen en winacties van Nieuwspaal zijn de Algemene Spelregels & Actievoorwaarden van toepassing, tenzij bij het betreffende spel en/of de winactie anders wordt vermeld.

 

Aansprakelijkheid

De inhoud van deze website is bedoeld voor mensen van 18 jaar en ouder. Nieuwspaal is een online magazine met soms een satirisch karakter en moet als zodanig worden beschouwd. In sommige artikelen worden gefingeerde namen gebruikt ter bescherming van de privacy van betrokkenen. Nieuwspaal en haar uitgever kunnen geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor het gebruik van de informatie op deze website, noch voor eventuele directe of indirecte schade, in welke vorm dan ook.

Ook op Nieuwspaal: