21 ℃

Huisregels

Op de website van Nieuwspaal en op onze social media kanalen heeft u de mogelijkheid om op onze artikelen te reageren. Om het voor iedereen prettig en veilig te houden, gelden daarbij de regels van goed fatsoen, samengevat in de onderstaande huisregels. 

De redactie van Nieuwspaal kan soms besluiten om reacties van social media en van de website te verwijderen, als die niet passen bij de huisregels. Heel af en toe blokkeren we zelfs een reageerder. Hieronder leest u de meest voorkomende redenen om reageerders te blokkeren.

1. SCHELDEN / GROF TAALGEBRUIK – We willen niet dat u anderen uitscheldt of beledigt. Natuurlijk mag u het met iemand oneens zijn en een flinke discussie voeren, maar behandel elkaar altijd met respect.

2. HAATZAAIERIJ – Racistische, hatelijke of discriminerende opmerkingen willen we niet op onze platforms, noch lieden met sympathieën voor dergelijk gedachtegoed.

3. BEDREIGING – (Doods-)bedreigingen of ernstige verwensingen aan wie dan ook leiden onherroepelijk tot een blokkade. Hetzelfde geldt voor oproepen tot geweld en meer van dat soort onzaligheden.

4. ZUURPRUIMEN – Opbouwende kritiek op onze artikelen is zeer welkom, maar ongefundeerd negatief geleuter niet. U bent niet verplicht om onze website te bezoeken. Als u geen fan bent van Nieuwspaal, ga dan weg en val ons niet lastig.

5. OFFTOPIC REACTIES – Als u reageert op artikelen van Nieuwspaal, blijf dan bij het onderwerp. Reacties die helemaal niets met het onderwerp te maken hebben worden verwijderd.

6. RECLAMEMAKERS – We blokkeren reageerders die het bereik van Nieuwspaal misbruiken voor het maken van reclame. Linkjes naar uw bedrijf of uw website horen niet in de reacties. Wilt u dolgraag reclame maken via Nieuwspaal, neem dan even contact op met onze sales-afdeling.

7. HERHALERS – Het is niet zo leuk als u onder elk bericht steeds dezelfde reactie plaatst. U hoeft uw reactie niet steeds te herhalen. U hoeft uw reactie niet steeds te herhalen. U hoeft uw reactie niet steeds te herhalen. U hoeft uw reactie niet steeds te herhalen.

8. NEPMEDEWERKERS – Als u zich voordoet als medewerker van Nieuwspaal, terwijl u dat niet bent, brengt u mensen in verwarring. Dat willen we niet.

9. IMITATORS – Je mag reageren onder een verzonnen naam, maar het is niet toegestaan om je voor te doen als een bekende persoonlijkheid, of te doen alsof je spreekt namens een bekende organisatie (tenzij dat echt zo is, natuurlijk).

10. REACTIES DIE NIETS INHOUDEN – Als u enkel reageert met een smiley, een duimpje of een ander onzinnig plaatje, halen we uw reactie weg. Zo’n ‘reactie’ voegt niets toe. Probeer inhoudelijk te reageren, of reageer niet.

 
Deel dit artikel: