Colofon

Over Nieuwspaal

Nieuwspaal is een onafhankelijk, kritisch, en actueel platform. De redactie wordt gevormd door een team van vooraanstaande journalisten, factcheckers en schrijvers. Nieuwspaal brengt een boeiende mix van tekst, afbeeldingen, verhalen, javascript, satire en achtergronden. Nieuwspaal richt zich op lezers met een intelligentiequotiënt hoger dan 50. Nieuwspaal is voorstander van het Prinses Amalia Journalistiekfonds.

 

Contact met Nieuwspaal?

Nieuwspaal is bereikbaar voor uw vragen of opmerkingen. Klik hier voor onze contactgegevens.

 

Nieuwspaal steunen?

Graag. Met uw steun kunnen wij u nog beter voorzien van eerlijke berichtgeving en blijft onze kwalitatieve journalistiek voor iedereen toegankelijk. Doneren is heel eenvoudig via donaties.nieuwspaal.nl.

 

Adverteren?

Nieuwspaal is een populair magazine met maandelijks bijna vijfentwintig miljard lezers. Nieuwspaal biedt de mogelijkheid voor advertenties of advertorials. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

email: [email protected]

 

Nieuwspaal op social media

Volg Nieuwspaal via Twitter, Google News, Telegram, Pinterest, Flipboard en Feedly.

 

Vacatures

Wil je solliciteren bij Nieuwspaal? Kijk dan eerst naar het overzicht van vacatures.

 

Disclaimer

De redactie van Nieuwspaal doet zijn uiterste best om alle rechthebbenden van tekstfragmenten en fotomateriaal te benaderen of duidelijk als bron te vermelden. Hoe Nieuwspaal omgaat met (auteurs)rechten en aansprakelijkheid leest u in de disclaimer.

 

Nieuwspaal_Logo_275x50

 

Ook op Nieuwspaal: