14 ℃
Doodeng:

KLM-toestel gedurende hele vlucht achtervolgd door vliegtuigstrepen

KLM-toestel gedurende hele vlucht achtervolgd door vliegtuigstrepen
Foto: Travelwild / Shutterstock.com

AMSTERDAM - De passagiers aan boord van vlucht KL1501 van Amsterdam naar Madrid moeten vanmorgen angstige momenten hebben beleefd. Het toestel werd gedurende de hele vlucht achtervolgd door vliegtuigstrepen. 

Irma Joppens (31) uit Halsteren was een van de passagiers van de horrorvlucht. “Tijdens het opstijgen was er nog niets aan de hand, maar toen we op kruishoogte waren, kwamen de strepen”, vertelt ze. “Ik had natuurlijk weleens wat over vliegtuigstrepen gelezen, maar ik had nooit verwacht dat ze zo dichtbij zouden komen. De strepen bleven de hele tijd achter de motoren hangen. Het was duidelijk dat ze het op ons gemunt hadden. Doodeng.”

De vliegtuigstrepen achtervolgden het toestel tot vlak voor de landing. Tijdens de daling verdwenen de strepen weer even mysterieus als ze waren gekomen.

Ook Jan Runderbaard (52) uit Papendrecht was aan boord van het toestel: “Tijdens de vlucht was ik niet bang. Ik wist namelijk helemaal niet wat vliegtuigstrepen zijn. Pas na de landing ben ik gaan googelen. Ja, dan schrik je wel even.”

 
Deel dit artikel: