14 ℃

Pop-up camping UvA slecht gewaardeerd op Zoover

Pop-up camping UvA slecht gewaardeerd op Zoover
Foto: YT CC

AMSTERDAM - Het regent sinds deze week slechte reviews op Zoover over de pop-up camping op het terrein van de Universiteit van Amsterdam (UvA).

Op initiatief van enkele docenten en studenten van de UvA werden maandagavond tentjes en hutten op het terrein gebouwd. Joelende kampeerders met gekleurde vlaggen gaven een vrolijke indruk, maar op de bekende reviewsites wordt een heel ander beeld van de pop-up camping geschetst.

Gretha schrijft: “De wekservice was zeer spartaans, uitgevoerd om 03:00 uur door mannen in uniformen en knuppels. Dat was zelfs bij Oostappen beter geregeld.”

"Nergens frikandellen ook. Schandalig."
Ali, gast pop-up camping UvA

Ook Gerard heeft de camping slechts 1 ster. “Animatie voor de kids bestond slechts uit het zingen van één leus. Baby Shark of tante Rita zou een leuke afwisseling zijn geweest”, staat erbij.

Ali hekelt de kwaliteit van het personeel: “Gastvrijheid staat hier blijkbaar op een laag pitje. De helft droeg gezichtsbedekking, de andere helft leek doorgesnoven. Nergens frikandellen ook. Schandalig.”

Op de reviewsites wordt ook geklaagd over het gedrag van de kampeerders. “Veel gasten liepen met spandoeken rond en waren ’s nachts aan het schreeuwen, waardoor wij niet konden slapen”, schrijft Meike. “Wij kwamen hier gewoon voor een gezellig kampeeruitje, maar er waren ook gasten die er per se iets politieks van wilden maken.”

 
Deel dit artikel: