BN’ers in paniek na veroordeling drugssmokkelaar

De bevoorrading van honderden Bekende Nederlanders is in gevaar, nu voormalig tv-presentator Frank Masmeijer is veroordeeld voor de handel in cocaïne. “Ik heb geen idee waar ik mijn snuifjes nu vandaan moet halen”, aldus een radeloze beroemdheid.

Foto: YT CC

Frank Masmeijer werd veroordeeld tot acht jaar celstraf voor de import van ruim 400 kilo cocaïne. De straf heeft geleid tot grote paniek in de Hilversumse televisiewereld, die afhankelijk is van de aanvoer van cocaïne. “Veel Bekende Nederlanders functioneren niet zonder coke”, aldus een insider. “Ik moet er niet aan denken wat er gebeurt als het spul straks op is. Zonder onze dealers ligt de hele showbizzwereld ligt op z’n gat. Dan kunnen we veel programma’s net zo goed van de buis halen.”

In Hilversum wordt intussen koortsachtig gezocht naar een oplossing. “Met wodka en speed proberen we de boel aan de praat te houden. Sommige BN’ers reageren daar heel goed op, maar bij anderen zie je de kijkcijfers al inzakken.”

Door de ontstane situatie is een aantal omroepen genoodzaakt hun programma’s te wijzigen. De uitzendingen van het Jeugdjournaal en Omroep Max gaan wel gewoon door.