14 ℃

Luna (8) liet haar K3-tatoeage verwijderen: “Ze was er klaar mee”

Luna (8) liet haar K3-tatoeage verwijderen: “Ze was er klaar mee”
Foto: Zivica Kerkez / Shutterstock.com

PURMEREND - Wie vroeger een tatoeage liet zetten, zat er voor de rest van het leven aan vast. Tegenwoordig zijn tatoeages minder permanent. De 8-jarige Luna Versteegh liet haar tatoeage van K3 weglaseren. 

“Een paar jaar geleden was Luna nog helemaal gek van K3”, vertelt haar moeder. “Ze had alles van K3. Schoolspullen, posters, een dekbed. En daar hoort natuurlijk ook een tattoo bij. Voor haar verjaardag kreeg ze een prachtig logo op haar armpje. Mooi, maar ze raakte er toch op uitgekeken.”

De ommekeer kwam toen K3-zangeres Hanne Verbruggen zwanger raakte. “Dat is die rooie”, licht Luna’s moeder toe. “Dat had ze nooit moeten doen. Zwangerschap en dat soort dingen, daar zijn kinderen van K3-leeftijd nog helemaal niet mee bezig. Luna vond K3 vanaf dat moment ‘stom’. Ze was er helemaal klaar mee.”

Luna kwam terecht bij een specialist in Purmerend, waar haar tatoeage in vijf sessies werd weggelaserd. “Je ziet er helemaal niks meer van”, zegt haar moeder. “Luna is er zelf ook heel blij mee. Haar arm is weer als een blanco canvas. Ze is nu helemaal gek van Taylor Swift.”

 
Deel dit artikel: