Shopexpert Sanne ontdekt enorme fout bij Zalando

De 24-jarige Sanne Lampenier is officieel Nederlands kampioen webshoppen. Elke dag speurt ze naar de leukste hoekjes van het online winkelcentrum. Onlangs ontdekte Sanne dat de populaire webshop Zalando een geheim achterdeurtje heeft.

kampioen-webshoppen-onthult-geheimVrijwel elke normale Nederlander bestelt er af en toe kleding of schoenen. Niet voor niets behoort Zalando tot de tien populairste webshops van Europa. “Als je niet verder kijkt dan je neus lang is, betaal je daar de volle mep. Ik zocht verder en ontdekte dat Zalando op een andere website absurde kortingen geeft, tot wel 75%! Veel mensen weten dat helemaal niet”, vertelt Sanne.

Hoe kun je kleding en schoenen bestellen voor een fractie van de prijs? “Het is niet ingewikkeld, maar je moet het wel even weten”, legt Sanne uit. “Om te beginnen ga je naar Zalando Lounge en log je in. Je krijgt dan toegang tot een flinke collectie kleding en schoenen van topmerken, maar dan voor veel lagere prijzen.”

Mag dit allemaal zomaar? Sanne haalt haar schouders op. “Geen idee”, zegt ze. “Maar ik zou stom zijn als ik er niet van zou profiteren.” Je krijgt toegang tot Zalando Lounge door hier te klikken.