BIZAR: Man (86) laat zich wassen door 63 jaar jongere vrouw

“Ja, veel mensen spreken er schande van, maar daar trek ik mij niets van aan”, zegt de 86-jarige Gerrit Huys. De hoogbejaarde man laat zich verzorgen door de piepjonge verpleegkundige Angela (23).

Foto: Barabasa / Shutterstock.com

“Vier maanden geleden brak ik mijn heup. Ik kon niet meer lopen en eenvoudige klusjes werden een probleem. Juist op dat moment kwam Angela in mijn leven”, vertelt meneer Huys. “Sindsdien is ze bijna elke dag bij me.”

Meneer Huys kwam met de bloedmooie Angela in contact via de thuiszorgorganisatie ZZGD. “Het klikte meteen, ondanks het grote leeftijdsverschil. We doen nu heel veel samen. Angela gaat zelfs met me mee onder de douche. Eerst kleedt ze me helemaal uit en dan wast ze me van onder tot boven. Nou, ik ben dan misschien oud, maar dat doet me wel wat”, lacht meneer Huys.

“Ik heb me heus weleens afgevraagd wat zo’n jonge meid moet met zo’n oude man als ik. Maar ik geniet vooral van de momenten die we samen hebben”, knipoogt meneer Huys. “’s Morgens, als ik moet kakken, wil ze altijd met me mee naar het toilet. En als ik klaar ben, veegt ze mijn billen af. Ik heb nog nooit een vrouw gehad die dat wilde, tot ik Angela ontmoette. Ze is een deugniet hoor.”