Noodlijdend Blokker totaal in paniek?

Dat het niet goed gaat met Blokker lijkt nu terug te zien in de prijzen van de winkelketen. Via de webwinkel worden allerlei koopjes aangeboden met absurd lage prijzen. “Hoe kán dit?”, vraagt shopexpert Sanne Lampenier zich af.

Foto: Wiki Commons CC – Erik1980

Blokker leed over 2016 een verlies van maar liefst 180 miljoen euro. Begin dit jaar besloot het concern tientallen winkels te sluiten. Klanten profiteren vreemd genoeg van de malaise bij Blokker. Via de webshop gooit Blokker allerlei artikelen in de aanbieding, in de hoop op wat extra omzet.

Shopexpert Sanne Lampenier is verbaasd over de extreem lage prijzen: “Als je kijkt naar de aanbiedingen van bijvoorbeeld woonspullen of handige robotstofzuigers, dan kan ik me niet voorstellen dat Blokker hier nog winst op maakt. Je moet voor de grap hun online folder eens bekijken. Dan vraag ik me af: hoe kán dit?”

Hoe lang de webshop van Blokker met de merkwaardige aanbiedingen nog in de lucht blijft is niet duidelijk. De online winkel kan voorlopig nog worden bezocht door hier te klikken.