Moeder Saskia: “Hij moet gewoon normaal doen”

“Kotsen, kakken, huilen… dóódmoe word ik er van”, moppert moeder Saskia Rupert over haar zoon Olaf. “Hij is nog maar drie maanden, maar nu al een strontvervelend kind.”

Foto: iStockPhoto – Getty Images – Monkey Business Images

Saskia (28) is vanaf de geboorte al niet te spreken over het gedrag van haar zoon. “Olaf werd al met een ontevreden smoel geboren. Ik schenk hem een leven vol kansen, maar meneer zet het direct op een brullen. Ik dacht: hallo, voor mij hoeft het niet hoor! Als je al met zo’n negatieve instelling ter wereld komt, dan ben je gewoon een klootzak.”

“Hij moet eens een keertje normaal doen”, vervolgt Saskia. “Op de gekste tijden begint ‘ie te janken. Soms zelfs midden in de nacht. Zó kinderachtig. Dan eist hij dat ik mijn bed uit kom en hem de fles geef. En daarna? Daarna laat hij een boer en kotst hij over mijn schouder. Ik noem dat ronduit asociaal.”

Hoe langer Saskia over haar zoon praat, hoe bozer ze wordt. “Zijn persoonlijke hygiëne bijvoorbeeld. Nog zoiets. Hij laat alles gewoon lopen! En dan gaat hij stom liggen lachen terwijl ik zijn smerige stinkzooi opruim. Ja sorry hoor, maar dat is echt respectloos.”