God straft man voor blootfoto’s Patricia Paay

De man die medeverantwoordelijk was voor de schokkende blootfoto’s van Patricia Paay is gestraft door God. Dat melden christelijke bronnen. Hugh Hefner was oprichter van het seksblad Playboy en moet hebben geweten dat het blad foto’s van Patricia Paay verspreidde.

Foto: S. Buckley / Shutterstock.com

Veel mensen waren geschokt, toen Playboy in 2009 blootfoto’s van een bejaarde vrouw publiceerde. Na onderzoek bleek het te gaan om Patricia Paay. Door het incident werd duidelijk dat Playboy er niet voor terugdeinst om vrouwen tot op zeer hoge leeftijd te ronselen voor naaktreportage’s in ruil voor geld. Playboy-oprichter Hugh Hefner was waarschijnlijk van deze praktijken op de hoogte. Hefner heeft zeer onzedelijke foto’s van talloze vrouwen op zijn geweten.

Hefner werd vandaag door God ter verantwoording geroepen. Pastor Theo Barchman is niet verbaasd. “Hefner heeft miljoenen onschuldige puberjongens in de verleiding gebracht zich af te rukken op afgrijselijke foto’s. Dat kan lang goed gaan, maar er komt een moment dat je niet meer aan God’s Toorn kunt ontkomen”, aldus de geestelijke.

Of, en zo ja hoe lang, Hugh Hefner zal moeten branden in de hel is niet duidelijk.