17 ℃

Vereniging van Ontkenners Klimaatverandering stelt debatavond uit

Vereniging van Ontkenners Klimaatverandering stelt debatavond uit
Foto: Pavel L Photo and Video / Shutterstock.com

Het debat van de Vereniging van Ontkenners Klimaatverandering (VOK) dat vandaag zou plaatsvinden, gaat niet door. Volgens de VOK is het “nu niet het moment om over dat soort dingen te gaan praten”.

Om 17:00 uur zou de Vereniging van Ontkenners Klimaatverandering een open discussie voeren met verschillende partijen. Zo zou Thierry Baudet van Forum voor Democratie uitleggen waarom er volgens hem niets vreemds met het klimaat aan de hand is. Maar volgens woordvoerder Marco Schilfers komt het debat momenteel om organisatorische redenen slecht uit.

“Wij hadden ons erg op het debat verheugd, maar een van onze leden heeft vanmorgen zijn hond moeten laten inslapen en twee anderen zijn op vakantie. Daarom kunnen wij vandaag helaas niet aanwezig zijn om te beargumenteren dat klimaatverandering slechts een verzinsel is van de linkse politiek en de NOS”, legt Schilfers uit.

Het debat zou plaatsvinden in Hoek van Holland, waar de temperatuur vandaag kan oplopen tot boven de 40 graden. Schilfers benadrukt dat de afgelasting daar absoluut niets mee te maken heeft.

 
Deel dit artikel: