Gangstarapwereld teleurgesteld: Bigidagoe niet opgestaan met Pasen

Gangstarapwereld teleurgesteld: Bigidagoe niet opgestaan met Pasen
Foto: Motortion Films / Shutterstock.com

AMSTERDAM - Een fikse tegenvaller in wereld van de gangstarap. Onder de miljarden fans was er hoop dat de vorige maand doodgeschoten legende Bigidagoe met Pasen op zou staan. Dat is echter niet gebeurd. 

Op 25 februari dit jaar werd de alom geprezen ganstarapper om het leven gebracht na een conflict tussen rivaliserende groepen. Tijdens de uitvaartplechtigheid werd duidelijk dat Denzel Silos, zoals de rapper eigenlijk heette, door talloze mensen werd aanbeden en zelfs artiesten als Taylor Swift ver achter zich liet in populariteit. In de wereld van gangstarappers was men er dan ook van overtuigd dat Bigidagoe met Pasen op zou staan en daarna nog vele wereldhits zou maken, maar dat blijft tot nu toe dus uit.

Vooraanstaand rapper KillaFocker reageert teleurgesteld: “We hadden er stiekem echt op gerekend man. Jammer dat hij er nog niet is. Maar we blijven moed houden.”

Ondertussen is er een bijeenkomst georganiseerd bij een schietvereniging in Amsterdam, waar de rappers ongestoord hun nieuwe wapens aan elkaar kunnen showen en elkaar kunnen ondersteunen in dit verdriet.

 
Deel dit artikel: