18 ℃
Gordijnen van Gucci

Melania Trump mag cel van haar man inrichten

Melania Trump mag cel van haar man inrichten
Foto: Evan El-Amin / Shutterstock.com

FULTON COUNTY - Warme aardtinten, meubels van Boca do Lobo en gordijnen van Gucci met goudkleurige accenten. Zo zal de cel van Donald Trump er ongeveer uit komen te zien. Zijn vrouw Melania had bij het gerechtshof van de Amerikaanse staat Georgia gesmeekt om zijn cel te mogen inrichten. Daar heeft de rechter nu mee ingestemd.

Donald Trump wordt vervolgd voor pogingen om uitslag van de presidentsverkiezingen naar zijn hand te zetten. Hij heeft zich inmiddels gemeld bij de gevangenis van Fulton County. Melania werkt samen met een team van stylisten en personal shoppers om de juiste inrichting van de cel te organiseren, zoals zij eerder al het Witte Huis opnieuw inrichtte.

Overigens is het nog maar de vraag of Trump werkelijk van de door Melania gestyleerde cel gebruik zal maken. De rechtbank heeft een borgsom vastgesteld van 200.000 dollar (ruim 183.000 euro). De verwachting is dat Trump dat bedrag betaalt, zodat hij de rechtszaak buiten de gevangenis mag afwachten. Lang zal Melania dus niet van haar vrijheid kunnen genieten.

 
Deel dit artikel: