Mannenverleidster Gerrie (54) gooit alles in de strijd op Ibiza

Op het zonnige Ibiza is het elke zomer weer het feest der verleiding. Jongeren trekken massaal naar het eiland om te feesten en misschien wel hun vakantieliefde te vinden. Wij volgen de 54-jarige Hoogeveense mannenverleidster Gerrie Slotemaker op het eiland van de vurige passie.

Foto: Vseb / Shutterstock.com

Het is nu twee weken geleden dat Gerrie landde op Ibiza. De afgelopen weken heeft Gerrie ontzettend haar best gedaan om mannen de nacht van hun leven te bezorgen. Maar tot nu toe zat het Gerrie niet mee. Haar prooien werden bij haar weggetrokken door vrienden en in de afgelopen week viel haar verovering voor de daad in slaap. Heeft ze nu meer geluk? Wij zochten de seksbom weer op.

Bij haar hotel aangekomen krijgen we te horen dat Gerrie opgepakt is en 24 uur moet doorbrengen in de cel. Enfin, wij komen morgenochtend wel terug.

De volgende ochtend zien we Gerrie inderdaad weer in haar hotel. “Ik wilde zo graag een jongen meenemen naar mijn hotelkamer, dat ik willekeurig jongens aansprak op de boulevard”, begint de Drentse seksgodin. “En toen was er dat misverstand met de politie. Ik werd opgepakt, omdat ik stond te tippelen in een tippelvrije zone. Jammer, ik had de jongeren echt veel kunnen bieden.”

“Misschien komt op Ibiza gewoon niet mijn soort volk en moet ik het volgend jaar maar ergens anders proberen”, aldus de Hete Hoogeveense. “De jongens durven mij niet aan te spreken. Ze zijn onder de indruk van mijn volle boezem, denk ik. Misschien vinden ze mij te hoog gegrepen. Ze zijn niet gewend dat een sappige, rijpe vrucht als ik zo graag geplukt wil worden. Ja, en dan worden ze verlegen hè.”

 
Deel dit artikel: