19 ℃

Bijna beet voor mannenverleidster Gerrie (54) op Ibiza

Op het Spaanse feesteiland Ibiza is het vakantieseizoen in volle gang. Op zoek naar vakantieliefde gaan duizenden jongeren mee in het spel van flaneren en verleiden in zwoele nachten vol passie. Wij volgen mannenverleidster Gerrie Slotemaker tijdens haar zoektocht naar romantiek bij de ondergaande zon.

Foto: Vseb / Shutterstock.com

Het zat de 54-jarige Gerrie tot nu toe niet mee. Vorige week werden de jongens bij haar weggetrokken door vrienden. Toch gaf de ietwat rijpere, maar nog altijd bloedmooie Hoogeveense niet zomaar op. De volgende avond gooide zij opnieuw haar charmes in de strijd.

“Ik was met de dames in een van de vele clubs die Ibiza rijk is”, begint Gerrie, bijgenaamd HH (Hete Hoogeveense red.). “Ik trok mijn stoute crocs aan en stapte de dansvloer op. Aan de bar zag ik een jongen van begin twintig bierdrinken. Ik bestelde een biertje voor hem en voor mij een Liquor 43. En toen raakten we aan de praat. Hij zei dat hij daar al drie uur zat en niet meer wist hoe hij bij zijn hotel moest komen. Dus ik stelde hem voor om bij mij te slapen. Dat wilde hij wel.”

“Onderweg naar mijn hotelkamer zei hij dat hij 23 was en Edwin heette. Op mijn hotelkamer aangekomen gingen we al snel uit de kleren. Hij was sowieso niet nuchter meer, want toen hij bovenop me kroop begon hij ineens over te geven. Ach, kan gebeuren, toch? Maar toen ik terug kwam uit de douche was hij in slaap gevallen. De volgende ochtend werd ik wakker en was hij al weg”, vertelt de teleurgestelde mannenverleidster. “Ik denk dat hij erg verlegen is. Dat snap ik best. Een vakantieliefde bouw je rustig op. Ik gun hem daar de tijd voor.”

En Edwin? Wij zochten hem op en vonden hem aan het strand. “Gisteravond was ik helemaal loesoe man”, begint Edwin met zijn aangeleerde Marokkaanse accent. “Ik weet niet meer hoe ik bij die kech terechtkwam man. Ik weet alleen dat ik teveel jonko’s had geklapt en te veel bier had gedronken en zo snel mogelijk wou gaan”, zegt de stijlvolle Edwin, terwijl hij zijn Louis Vuitton-petje opzet en zijn nektasje omdoet.

 
Deel dit artikel: