20 ℃

Nog geen succes voor mannenverleidster Gerrie (54) op Ibiza

Ibiza, het eiland waar zongebruinde jongens en meiden feestvieren bij de ondergaande zon. De plek waar vurige vakantieliefdes ontstaan, waar de zwoele zomerbries zich mengt met zinderende passie. En ook de plek waar Gerrie Slotemaker (54) haar succes beproeft bij de mannen.

Foto: Vseb / Joy Brown / Shutterstock.com

De Hoogeveense schone viert nu al een week vakantie op Ibiza. Wij volgen haar romantische avonturen op het Spaanse feesteiland. Vorige week deden we verslag van haar vlucht naar het zonovergoten paradijs. Hoe verloopt haar vakantie tot nu toe?

“Eerlijk gezegd is het niet zoals ik mij had voorgesteld”, begint de hete Hoogeveense. “Ik had verwacht elke avond te gaan stappen en af te sluiten met een jonge god in mijn bed. Dat laatste is mij tot nu toe nog niet gelukt. Elke keer als ik sta te dansen in de discotheek en op een jonge gozer afstap, trekken zijn vrienden hem weg. Zo’n jongen heeft geen idee wat voor nacht hij met mij kan beleven. Vroeger werd ik wel eens HH genoemd, ofwel Hete Hoogeveense.”

“Gisteravond nog”, vervolgt Gerrie. “Ik was met de meiden op stap naar een van de vele clubs hier. Ik bestelde een shotje, trok gekscherend mijn shirt uit en goot het drankje zo tussen mijn borsten door. Maar niemand die het met zijn mond wilde opvangen. Dan denk ik: jammer mannen, gemiste kans!”

“Ik doe elke nacht zo mijn best. Maar het lijkt wel of mijn aanwezigheid niet wordt gewaardeerd”, zegt de Hoogeveense seksbom terwijl ze een Liquor 43 achteroverslaat op het nummer ‘Forever Young’ van Alphaville.

Dan wordt haar aandacht getrokken door een zongebruinde jongen van een jaar of 25. Gerrie duwt haar boezem wat naar voren en probeert zijn blik te vangen. Zou hij Gerrie’s verleidingen kunnen weerstaan? Wordt vervolgd!

 
Deel dit artikel: