18 ℃

Pech voor mannenverleidster Gerrie (54)

Het zit Gerrie Slotemaker niet echt mee. De 54-jarige seksbom zou met ‘de meiden’ gisteren om 8:00 uur op vakantie gaan naar Ibiza, maar haar vlucht was met zes uur vertraagd. Alsof dat nog niet erg genoeg is, heeft ze ook nog last van opgezwollen enkels. Wij vlogen mee met Gerrie en doen verslag van haar vlucht, totdat ze haar spullen uitgepakt heeft.

Foto: Vseb / Shutterstock.com

“Last van mijn enkels heb ik al zes jaar, dus daar ben ik inmiddels al wel aan gewend”, begint de aantrekkelijke mannenverleidster met kortpittig kapsel. “Maar wat ik echt jammer vind is dat onze vlucht met zes uur vertraagd is, maar aan de andere kant, we hebben  er nu gewoon een dagje bijgeboekt. Ons krijgen ze niet gek. We willen natuurlijk wel zoveel mogelijk jongens verslinden op vakantie, toch dames? Wij gaan naar Ibiza om de seksbom uit te hangen”, zegt de hete stoot met haar kekke montuurtje.

Na twee uur vliegen komen we aan op het feesteiland van Spanje. De zon brandt, het is 32 graden en de lucht is blauw. Gerrie en de dames pakken hun koffers en lopen richting de uitgang. Buiten neemt Gerrie eerst een korte rookpauze. “Zo, hier was ik echt even aan toe”, zegt ze met haar zwoele, doorgerookte stem. “Straks eerst een taxi pakken en dan naar het hotel”, is de plan van de wat gezette, maar nog altijd gewilde vrouw uit Hoogeveen.

De volgende dag is Gerrie eindelijk op het strand. Daar kan het spel beginnen. Zien en gezien worden, daar gaat het hier om. Laten zien wat je in huis hebt, een verleidelijke blik, het hoort er allemaal bij. Wordt vervolgd!

 
Deel dit artikel: