18 ℃

Temu niet langer hofleverancier Hezbollah

Temu niet langer hofleverancier Hezbollah
Foto: Khamenei.ir / Wiki Commons CC BY 4.0 / Nieuwspaal

BEIROET - Hezbollah heeft, na een tweede dag vol technische malheur, verklaard dat ze haar inkoop niet langer via winkels als Temu en AliExpress zal laten lopen. “Zojuist heeft een commandant een bestelling van tweehonderd Plug & Play Stofzuigers gecanceld en ook die 400 gemotoriseerde steps met nachtkijkers hoeven we niet meer”, zegt Hassan Nasrallah, hoofd van de politieke tak van de terreurbeweging. 

Zoals zo veel prijsbewuste organisaties kocht Hezbollah veel goederen in via goedkope online prijsvechters. Maar Hezbollah is ontevreden over de producten. “Ten eerste moet je soms weken wachten op je bestelling. En als de spullen dan eindelijk geleverd zijn, blijken ze van slechte kwaliteit. De gekste dingen hebben we meegemaakt, van ontploffende producten tot apparaten die spontaan exploderen”, moppert Nasrallah.

Toch lijkt het erop dat de producten die Hezbollah al bij Temu in het winkelwagentje had gestopt, alsnog moeten worden afgenomen. Zo zijn 22 balaclava wintermutsen voor mannen, 70 met fleece gevoerde leggings en 800 rollen feestelijk kersttoiletpapier alsnog via Israël verscheept naar Libanon.

 
Deel dit artikel: