22 ℃

Matthijs van Nieuwkerk toch niet naar RTL, ondergeschikt personeel teleurgesteld

Matthijs van Nieuwkerk toch niet naar RTL, ondergeschikt personeel teleurgesteld
Foto: Jan van Dasler / Shutterstock.com

HILVERSUM - Matthijs van Nieuwkerk gaat toch geen programma’s maken voor RTL. Van Nieuwkerk heeft RTL laten weten dat de samenwerking niet doorgaat. Zijn ondergeschikten reageren teleurgesteld.

Eind vorig jaar werd gemeld dat Van Nieuwkerk programma’s gaat maken voor RTL en Videoland, maar nu is bekendgemaakt dat de plannen niet doorgaan. Een flinke teleurstelling voor het ondergeschikte personeel dat geselecteerd was om voor Van Nieuwkerk te mogen werken.

“Ik had me er erg op verheugd om me door meneer Van Nieuwkerk te laten corrigeren”, zegt een geluidstechnicus die liever anoniem blijft. “Ik zag het als een enorme eer om door zo’n grote meester op mijn fouten gewezen te worden en voor hem te mogen knielen als ik had gefaald.”

"Ik keek ernaar uit om me aan hem te onderwerpen."
anonieme visagiste

Ook andere inferieure collega’s vinden het jammer dat ze niet onder Van Nieuwkerks gezag komen. “Ik keek ernaar uit om me aan hem te onderwerpen”, zegt een medewerkster van de afdeling visagie. “Meneer Van Nieuwkerk had mij veel kunnen leren over mijn vak, bijvoorbeeld welke föhn ik moet gebruiken.”

 
Deel dit artikel: