16 ℃

Treitervlogger krijgt droomcontract bij platenlabel

Hij zou er best rijk mee kunnen worden. Ismail Ilgün, beter bekend als de Zaandamse ’treitervlogger’, heeft een contract in de wacht gesleept bij platenmaatschappij Top Notch. Zijn manager is trots op de prestaties van de treitervlogger.

ismail-ilgunIsmail Ilgün kwam vorige maand uitgebreid in het nieuws. Samen met zijn vriendengroep zorgde hij voor onrust in de Zaandamse wijk Poelenburg. Het gedrag van de jongeren werd door Ismail gefilmd en op YouTube geplaatst. De filmpjes trokken duizenden kijkers.

Platenlabel Top Notch heeft de ’treitervlogger’ een contract aangeboden. “Wat Ilgün als jongen van 19 in zijn eentje heeft bereikt in zo’n korte tijd, dat is niet normaal”, zegt David Koster namens het bedrijf. “Wij letten puur op zijn talent; dat heeft hij zeker”, aldus Top Notch-baas Kees de Koning tegen nieuwssite NU.nl. Andere artiesten van Top Notch zijn bijvoorbeeld Roxeanne Hazes, Lil’ Kleine en Typhoon.

De spraakmakende filmpjes hebben Ismail Ilgün geen windeieren gelegd. Eerder kreeg hij al een eigen glossy en een luxe vakantie aangeboden. Populaire vloggers verdienen met hun filmpjes soms tienduizenden euro’s per maand.

 
Deel dit artikel: