Zo kunt u reageren op een artikel

Onder elk artikel kunt u een reactie achterlaten. Op die manier bieden we ruimte voor uw mening, aanvulling, of commentaar.

U bereikt het reactiegedeelte via de blauwe ‘reacties’-knop onder een artikel.

Nieuwspaal gebruikt het reactiesysteem Hyvor. U kunt reageren als gast, of registreren en een profiel aanmaken. Vanzelfsprekend is dat gratis.

Registreren en een profiel aanmaken

Het is niet verplicht, maar wel beter om te registeren en een profiel aan te maken. U kunt dan uw eigen profielafbeelding kiezen, makkelijker reageren en uw reacties worden beter gelezen. Bovendien kunt u ‘badges’ verdienen als u vaker reageert. Zo kunt u bijvoorbeeld worden gepromoveerd tot deskundige. U mag zelf uw profielnaam kiezen. Als u wilt, blijft u dus anoniem. U kunt registreren door in het reactiegedeelte te klikken op ‘inloggen’ en vervolgens op ‘sign-up’.

Reageren als gast

U kunt ook reageren als gast. U hoeft dan niet te registreren, maar u moet bij elke reactie opnieuw uw naam invullen. Ook vallen gastreacties minder goed op, waardoor de kans kleiner is dat ze gelezen worden. De keuze is aan u.

Huisregels

Om onze website voor iedereen een prettige en veilige omgeving te houden, gelden er enkele huisregels. Als u reageert op een artikel bent u gebonden aan deze huisregels. U vindt de huisregels hier.

 
Deel dit artikel: