16 ℃

Ook Bløf boos op prins Bernhard: “Waarom mogen wij niet gratis optreden?”

Foto: Jacob Bos / Wiki Commons CC

Na Chef’Special is ook Bløf niet te spreken over de handelswijze van prins Bernhard. De Zeeuwse band begrijpt niet waarom zij niet zijn gevraagd voor een optreden tijdens de Grand Prix van Zandvoort.

Prins Bernhard lijkt geen goed meer te kunnen doen bij de Nederlandse muzieksector. Nadat Chef’Special voorman Joshua Nolet al liet weten ‘not amused’ te zijn over de vraag van de prins om gratis op te treden in Zandvoort, is nu ook Paskal Jakobsen van Bløf boos op Zijne Koninklijke Hoogheid prins Bernhard. Jakobsen vindt het namelijk ongehoord dat zijn band niet is gevraagd voor een gratis optreden.

“Van iemand van het koningshuis mag je toch verwachten dat hij zijn goede smaak niet laat meetellen als het gaat om gratis optredens”, zegt de Bløf-zanger strijdbaar. “Maar nee hoor, hij heeft helemaal niets van zich laten horen. In de wandelgangen heb ik wel begrepen dat Bernhard blijkbaar heeft gezegd: ‘Bløf mag alleen optreden als ze een ton meenemen’. Nou, daar valt wat ons betreft best over te praten.”

 
Deel dit artikel: