13 ℃

Ene Joshua kreeg van prins Bernhard gratis kaartjes voor Formule 1 aangeboden, maar blijkt ondankbare hond

RVD / Jeroen van der Meyde / Twitter

Op Twitter circuleert een filmpje van een ongewassen jongeman die tekeergaat tegen Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Bernhard, omdat hij de VIP-kaartjes die hij kreeg aangeboden te min vindt. Bij veel twitteraars valt deze klaagzang in verkeerde aarde.

Een VIP-kaartje voor de Formule 1 Grand Prix in Zandvoort is voor miljoenen Nederlanders een droom. Hoe anders is dit voor een enigszins verwarde en ongewassen jongeman die een amateuristisch filmpje op Twitter plaatste om steen en been te klagen over het feit dat hij naast de exclusieve VIP-tickets geen zakgeld krijgt.

Joshua, waarschijnlijk een hipsterverbastering van het oer-Hollandse en stijlvolle Jozua, voelt zich enorm in zijn vettige kuif gepikt om het feit dat hij samen met zijn vriendjes niet veel geld krijgt om een paar liedjes te spelen met zijn bandje met de kinderachtige naam Speciale Baasjes.

Het is niet verwonderlijk dat Twitter helemaal losgaat op dit ongure individu. Zo zegt Myriam0358 dat Joshua “eerst maar eens accentloos Nederlands moet leren zingen” en HetholvandeMol stelt dat de zanger “nog veel kan leren van de door en door fatsoenlijke Prins Bernhard die nog nooit iets heeft gedaan louter voor geld.”

 
Deel dit artikel: