23 ℃

Minister Kuipers per direct weg, vertrekt naar de filmwereld

Minister Kuipers per direct weg, vertrekt naar de filmwereld
Foto: Jeroen Meuwsen Fotografie / Shutterstock.com

DEN HAAG - Demissionair minister Ernst Kuipers verlaat per direct de Haagse politiek. Kuipers verruilt zijn baan voor een nieuwe uitdaging in het buitenland. Kuipers wil nog niet zeggen wat hij precies gaat doen, maar het is een publiek geheim dat hij gaat acteren in de nieuwe James Bond-film.

Er werd al weken gespeculeerd of er een nieuwe Bond-film komt. Onbekend is nog wie na het vertrek van Daniel Craig de rol van James Bond mag vertolken. Wel is nu duidelijk dat de tegenrol van ‘bad guy’ richting Kuipers gaat. Volgens bronnen die bij de redactie bekend zijn, gaat Kuipers de rol spelen van een psychopathische leerlooier met een zwak voor hamsters.

Demissionair premier Rutte dankt Kuipers voor zijn werk als minister en wenst hem succes in zijn toekomstige loopbaan als acteur. “Ernst is natuurlijk de ultieme bad guy en heeft zijn looks honderd procent mee”, aldus Rutte. “Tijdens onze regeringsperiode lagen we regelmatig met elkaar in de clinch. Achteraf denk ik dat hij toen al in zijn rol zat.”

 
Deel dit artikel: