Max Verstappen luchtig over uitvallen in Melbourne: “Morgen weer lekker vakkenvullen bij de Jumbo”

Foto: Cristiano Barni / Shutterstock.com

Bij de Grand Prix van Australië viel Max Verstappen voor de tweede keer dit seizoen uit. Een belabberd resultaat na drie races. Toch blijft de Nederlander nuchter na weer een teleurstelling.

Twee keer uitvallen in drie races is een bittere pil voor Max Verstappen. De coureur geeft immers veel op voor zijn hobby. Toch blijft de sympathieke Nederlander uitermate rustig en beheerst. Volgens Verstappen heeft het geen zin om zich al te druk te maken: “Morgen ga ik weer vakkenvullen bij de Jumbo. Dat is uiteindelijk het belangrijkste. Daar verdien ik immers mijn centjes.”

Verstappen ziet wel op tegen het moment dat hij morgen de Jumbo inloopt. Zijn collegaatjes houden volgens de coureur wel van een geintje: “Het zal mij morgen wel weer flink ingepeperd worden dat ik weer de finish niet heb gehaald. De grappen en grollen zullen weer niet van de lucht zijn. Vooral hoofd-emballage Eric en de vakkenvullers van de versafdeling zijn ware grapjassen. Dus ik kan mijn borst nat maken. Maar ik kan er goed tegen hoor. Als je niet tegen grapjes kan, moet je niet voor een hobby als Formule 1 kiezen.”

 
Deel dit artikel: