Mariska (45) kreeg voor Valentijnsdag een vriendelijk whatsappje van haar man

Mariska (45) kreeg voor Valentijnsdag een vriendelijk whatsappje van haar man
Foto: Artem Ermilov / Cincila / Shutterstock.com

VEENDAM - “We zijn al zestien jaar getrouwd, maar na al die jaren weet hij me nog steeds te verrassen”, zwijmelt de 45-jarige Mariska Heulhuis uit Veendam. Speciaal voor Valentijnsdag ontving ze van haar man een vriendelijk berichtje via Whatsapp.

Op allerlei manieren lieten geliefden elkaar op Valentijnsdag weten hoeveel ze van elkaar houden. Ook Mariska werd door haar man Roy verrast. “Vanmorgen dacht hij meteen aan me”, glundert ze. “Iets na half negen kreeg ik een bericht met de tekst ‘Vergeet je straks niet het geld over te maken voor de schilder? O ja, het is Valentijnsdag. Hou van je!’. Met een kusje erbij! Zó romantisch! Ik krijg weer helemaal vlinders.”

“Het is zo lief dat hij me elk jaar even laat weten dat hij nog van me houdt. Dat is best bijzonder, als je het mij vraagt. Er zijn genoeg stellen die niks aan Valentijnsdag doen”, zegt Mariska.

Roy is blij dat zijn vrouw het berichtje op prijs stelt. “Noem mij maar een romanticus, maar mijn berichtje afsluiten met de tekst ‘hou van je’ leek mij op Valentijnsdag wel toepasselijk”, zegt hij trots. “Af en toe mag je je partner best een vriendelijk bericht sturen, vind ik. Niet te vaak, maar op Valentijnsdag moet dat gewoon kunnen.”

Foto: Mariska Heulhuis

 
Deel dit artikel: