Marco Borsato snapt dat RTL programma van Matthijs van Nieuwkerk schrapt: “Die man kan echt niet meer”

Marco Borsato snapt dat RTL programma van Matthijs van Nieuwkerk schrapt: “Die man kan echt niet meer”
Foto: Jan van Dasler / HeukersMedia / Shutterstock.com

HILVERSUM - Marco Borsato snapt heel goed dat RTL heeft besloten om voorlopig niet verder te gaan met presentator Matthijs van Nieuwkerk. Volgens de sympathieke zanger heeft Van Nieuwkerk zijn carrière zelf om zeep geholpen met zijn gedrag.

Liedjeszanger Marco Borsato is opgelucht dat RTL heeft laten weten toch geen nieuw programma te maken rondom presentator Matthijs van Nieuwkerk. Volgens de geliefde zanger had RTL sowieso nooit met Van Nieuwkerk in zee moeten gaan: “Na alles wat Matthijs heeft uitgevreten, zou hij natuurlijk nooit gerehabiliteerd mogen worden. Zo’n man bezorgt de hele showbizzwereld een slechte naam.”

Borsato vindt dat mensen zoals Van Nieuwkerk nooit meer in de studio zouden moeten worden toegelaten. “Als Bekende Nederlander heb je een voorbeeldfunctie. Je hoort te weten waar de grenzen liggen”, zegt de gerespecteerde zanger. “Ik heb zelf kinderen die graag willen werken in de televisiewereld. Je moet er toch niet aan denken dat zij terechtgekomen bij iemand die jonge medewerkers als prooi ziet.”

 
Deel dit artikel: