Lange Frans: “Ik groei door tot 5 meter, let maar op!”

Foto: YT CC

“Duistere machten willen mij klein krijgen. Omdat ik teveel weet. Weet je, ik heb ze ontmaskerd. Vanaf nu ligt alles voor me open, echt waar.”

Rapper Lange Frans laat steeds vaker van zich horen als het gaat om geheimzinnige complotten. Met video’s op YouTube verspreidde hij complottheorieën over het coronavirus, doofpotten en mysterieuze samenzweringen, tot zijn video’s deze week door YouTube werden verwijderd.

“Zelfs complete interviews met mij worden verzonnen. De overheid en de machtigen van deze aarde willen dat”, zegt Lange Frans. “Ze proberen me kleiner maken, zodat ik niks meer beteken. Maar ik wil je dit laten weten: ik ben Lil’ Kleine niet. Ik ben Lange Frans. Ik word niet kleiner, ik word groter!”

“Ik zal doorgroeien tot 5 meter. Er waren de afgelopen jaren 5 graancirkels en iedere cirkel staat in de kosmos voor één meter, verzekerde mij een alien. En aliens gaan vanuit de kosmos de aarde overnemen. Sterker nog, ze zijn al onder ons. Nu, terwijl jij en ik hier rondlopen, zijn ze er. En inderdaad, ze dragen een mondkapje. Ik voel ze en kan ze herkennen tussen alle andere mensen. Zeker als ik straks 5 meter ben.”

 
Deel dit artikel: