12 ℃

Kim Jong-un al 100 maal geïnjecteerd met desinfectiemiddelen maar nog steeds niet beter

Foto: US Department of State / Wiki Commons / Public Domain

In Noord-Korea is iets vreemds aan de hand. De Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un is ernstig ziek. Een behandeling met bleekmiddelen, zoals onlangs door een Amerikaan werd aangeraden, lijkt geen vat te hebben op Kim Jong-un.

“De toestand van de Grote Leider die de Zon in zijn Hart Draagt is zorgelijk”, meldt het Noord-Koreaanse staatspersbureau. “En toch heeft de Briljante Kameraad die Kogels Verbrijzelt met zijn Pink al 100 maal een zeer hoog aangeschreven kuur ondergaan met desinfectiemiddelen. De Geweldige Leider met Biceps als Stalactieten ligt echter nog steeds met ernstige ziekteverschijnselen in het ziekenhuis. De artsen die de Grote Roerganger met een Hart van Duizend Leeuwen behandelen staan voor een raadsel.”

De Amerikaanse president Trump heeft inmiddels zijn hulp toegezegd. Volgens hem hoeven de Noord-Koreanen zich absoluut geen zorgen te maken. “De Verenigde Staten zullen alles doen om het leven van mijn vriend Kim Jong-un te sparen”, aldus Trump. “Op mijn advies gaat er vandaag nog een krachtige UV-lamp in zijn hol. En dan is er nog chloor. Hoe meer desinfectiemiddelen de artsen in zijn lichaam spuiten, hoe groter de kans dat hij volledig herstelt.”

 
Deel dit artikel: