Op aanraden van Trump: Dr. Mengele wil vandaag al patiënten injecteren met chloor

Foto: Frederic Legrand / Comeo / Shutterstock.com / Nieuwspaal

Mooi nieuws voor de Amerikaanse president Trump. Als alles meezit, wil dr. Mengele vandaag al beginnen met het injecteren van chloor bij coronapatiënten.

Tijdens zijn dagelijkse persconferentie zei Trump dat het coronavirus misschien gestopt kan worden door een desinfectiemiddel te injecteren. De vooraanstaande Duitse arts dr. Josef Mengele durft het experiment wel aan.

“De Verenigde Staten mogen blij zijn met een president die hardop meedenkt”, prees Mengele de Amerikaanse leider. “We weten dat virussen inderdaad een hekel hebben aan bleekmiddelen, zoals chloor. Het medicijn Glorix heeft al langer mijn aandacht. Ik ben benieuwd wat er gebeurt als we dat bij coronapatiënten in de aderen spuiten, zoals Trump oppert.”

Donald Trump is de eerste president die zelf medische behandelingen bedenkt. Dokter Josef Mengele staat bekend om zijn vooruitstrevende onderzoeken. In de jaren ’40 injecteerde hij al chloor bij proefpersonen. Destijds overleefde niemand dat. “Maar ze hadden geen corona”, benadrukt Mengele.

 
Deel dit artikel: