13 ℃

ING stapt over naar Rabobank na zoveelste storing internetbankieren

ING stapt over naar Rabobank na zoveelste storing internetbankieren
Foto: Lea Rae / Shutterstock.com

ING Bank heeft besloten om haar eigen rekening bij de bank op te heffen. Aanleiding is de zoveelste storing bij het internetbankieren van ING. De financiële afdeling van ING heeft inmiddels een rekening geopend bij de Rabobank.

Vrijdag lag het systeem voor internetbankieren van ING er opnieuw uit. Het was de tweede storing binnen een week. Op 24 april, 24 maart, 1 februari en 31 oktober waren er ook al storingen. Wat ING betreft is de maat nu vol. De bank stapt over naar de Rabobank.

“Wij zijn een van de grootste banken van Nederland, dus u kunt zich voorstellen dat er bij ons behoorlijk wat geld rondgaat. Maar telkens als wij even ons saldo willen checken, of een betaling willen doen, ligt ons systeem eruit. Voor een grote bank als ING is dat onacceptabel”, laat ING weten.

Andere klanten die een rekening bij ING hebben, betalen daarvoor € 3,15 per maand. ING raadt klanten aan om voor de zekerheid ook een rekening een andere bank te openen, zodat het abonnementsgeld ook kan worden geïncasseerd als er bij ING een storing is.

 
Deel dit artikel: