Grapperhaus wil onderzoek naar bruiloft Sylvie Meis

Foto: Ct photo / Nancy Beijersbergen / Shutterstock.com

Als het aan minister Grapperhaus ligt, komt er een onderzoek naar de bruiloft van Sylvie Meis. “Op feestjes gaat het helaas regelmatig mis met de naleving van de coronamaatregelen. Zo’n bruiloft is natuurlijk gezellig, maar het is belangrijk dat iedereen zich wel aan de regels blijft houden”, aldus de minister.

Sylvie Meis trouwde dit weekend met Niclas Castello. Naar verluidt zouden bij de trouwerij enkele tientallen gasten aanwezig zijn. In de media zijn inmiddels foto’s van de bruiloft verschenen en die geven volgens Grapperhaus aanleiding voor extra onderzoek: “Je ziet duidelijk dat Sylvie en Niclas tijdens het ja-woord heel dicht bij elkaar staan. We moeten uitzoeken of dat wel mag.”

Grapperhaus is als minister van Justitie en Veiligheid verantwoordelijk voor de handhaving van de coronaregels. “Juist op feestjes worden mensen slordig met de anderhalve-meter-regel”, stelt hij. “We kunnen natuurlijk niet bij elk feest gaan controleren, maar Sylvie Meis heeft nou eenmaal een voorbeeldfunctie.”

 
Deel dit artikel: