18 ℃

Crisis raakt ook BN’ers: Sylvie Meis kiest voor sobere bruiloft

Foto: ct photo / Shutterstock.com

Er kan veel over Sylvie Meis gezegd worden, maar dat zij met beide benen op de grond staat is zeker. Door juist nu te kiezen voor een sobere bruiloft, laat Sylvie zien dat zij precies weet wat er in de wereld speelt.

Dit weekend gaf Sylvie het ja-woord aan Niclas Castello, een doodgewone handwerker uit Duitsland. Eigenlijk zou het een bruiloft met alles erop en eraan worden, maar vanwege de wereldwijde coronacrisis had het stel gekozen voor een eenvoudige bruiloft.

De trouwerij duurde slechts vier dagen in een bescheiden maar knus hotelletje met een gespiegelde balzaal in Florence. Het aantal trouwjurken bleef beperkt tot vier. De jurk die Sylvie droeg tijdens de trouwceremonie was niet duurder dan 28.000 euro.

Showbizz-redactrice Diana Kommers begrijpt de keuze van het bruidspaar: “De entertainmentsector is hard geraakt door de coronacrisis. Uit solidariteit met haar collega’s koos Sylvie voor een bescheiden bruiloft. Daar kun je alleen maar respect voor hebben. Sylvie begrijpt dat het bij een trouwerij draait om de liefde en niet om oppervlakkige protserij. Dat getuigt van grote klasse.”

Uiteraard werd bij het huwelijk rekening gehouden met de coronamaatregelen en hielden alle gasten netjes anderhalve meter afstand. Vanwege het coronavirus zijn ook de mogelijkheden voor de huwelijksreis beperkt. Naar verluidt gaan Sylvie en haar Niclas een weekendje genieten in een Drents vakantiehuisje.

 
Deel dit artikel: