21 ℃

Dave (52) uit Purmerend steunt Trump nog steeds: “Wat heeft vrede ons nou helemaal gebracht?”

Dave (52) uit Purmerend steunt Trump nog steeds: “Wat heeft vrede ons nou helemaal gebracht?”
Foto: Marc Venema / Johnny Silvercloud / Shutterstock.com

PURMEREND - Dave Mirman uit Purmerend is groot fan van Donald Trump. Hij vindt het dan ook geweldig dat Trump heeft gedreigd om niet langer automatisch andere NAVO-lidstaten te beschermen. Deze dreiging zal namelijk betekenen dat Poetin eerder zal overwegen om oorlog met Europa te voeren. Volgens Mirman een lonkend vooruitzicht.

Dave Mirman noemt zichzelf een Trumpiaan in hart en nieren. Volgens hem zijn de woorden van Trump om andere landen binnen de NAVO niet meer te ondersteunen eerder een belofte dan een dreiging. “Wat heeft vrede ons nou helemaal gebracht?”, vraagt de 52-jarige ex-heftruckchauffeur en hobbyschutter. “Elk weldenkend mens weet dat vrede vooral goed is voor de linkse elite. Een oorlog betekent dat het gezever over stikstof, fossiele brandstoffen en veganisme in één klap verleden tijd is.”

Voor zichzelf ziet Mirman een duidelijke rol weggelegd, mocht Rusland ons land binnenvallen: “Helaas zit ik sinds mijn 29ste in de WAO, maar ik zal op sociale media de mannen die zich doodvechten aan het front met volle overgave steunen. Bovendien zal ik aan mijn bewindvoerder vragen of ik een groter deel van mijn huurtoeslag kan krijgen. Dat extraatje gaat dan in zijn geheel naar eventuele oorlogsslachtoffers. Zonder Trump ben ik bang dat ik deze heldhaftige kant van mijzelf nooit kan laten zien.”

 
Deel dit artikel: