18 ℃

SGP-leider Chris Stoffer bezorgd over toename Halloween-fundamentalisten

SGP-leider Chris Stoffer bezorgd over toename Halloween-fundamentalisten
Foto: Dutchmen Photography / Shutterstock.com

DEN HAAG - SGP-leider Chris Stoffer maakt zich grote zorgen over het toenemende aantal Halloween-fundamentalisten in ons land. Steeds meer Nederlanders sluiten zich aan bij de Halloween-beweging.

“Elk jaar opnieuw gaan aanhangers van de Halloween-beweging in angstaanjagende kledij op pad om mensen te intimideren. Steeds meer Nederlanders voelen zich aangetrokken tot dit occulte ritueel met duivelse symbolen als pompoenen en skeletten”, aldus de SGP-partijleider.

“Zelfs kinderen worden langs de deuren gestuurd om mensen te ronselen voor de satanistische Halloween-gemeenschap en worden vervolgens beloond met snoep. Ik vind dat uiterst zorgwekkend. Extremistische Halloween-aanhangers snijden nu nog met messen in pompoenen om er een gezicht van te maken, maar wat als het straks andersom is?”

Foto: Dutchmen Photography / Shutterstock.com

Het zijn onder meer dit soort duivelse symbolen waar Stoffer voor waarschuwt.

Stoffer roept ouders op om waakzaam te zijn: “U denkt misschien dat Halloween slechts een onschuldig griezelfeest is, maar hier zijn krachten aan het werk die veel groter zijn dan u zich kunt voorstellen. Als u ziet dat uw kind in de ban raakt van Halloween, ga dan naar de kerk en bid samen met uw pastor tot de Here Jezus voor genezing. Ook als u vermoedt dat uw kind gevoelens heeft voor iemand van hetzelfde geslacht. Als uw kind eenmaal naar de poorten van de hel is afgedaald, is er geen weg meer terug.”

 
Deel dit artikel: