17 ℃

Zwerver Hans verhuurt zijn bankje aan de Zandvoortse Boulevard tijdens F1-weekend

Foto: Stanick / Shutterstock.com

In verband met de Grand Prix worden slaapplekken in Zandvoort momenteel aangeboden voor woekerprijzen. In de hotels, op de vakantieparken en campings rond Zandvoort is geen slaapplek meer te vinden. Veel inwoners van Zandvoort verhuren hun huis voor een fors bedrag aan Formule 1-liefhebbers.

Ook zwerver Hans (52) pikt een graantje mee van dit commerciële sportfestijn. Hij gaat zijn vaste bankje aan de Zandvoortse Boulevard tijdens het Grand Prix-weekend verhuren voor €150 per nacht.

Volgens Hans is het bankje een buitenkans voor een echte F1-fan. “Je slaapt in Zandvoort, op loopafstand van het circuit. En je ontwaakt elke ochtend met het ruisen van de zee op de achtergrond. Wat wil een mens nog meer?”, aldus Hans.

Ook past Hans tijdens de race op je spullen: “Uiteraard, tegen een meerprijs van 100 halve liters bier uit blik zorg ik er voor dat niemand aan uw spulletjes komt.”

Heeft u een kaartje voor de Grand Prix, maar bent u nog op zoek naar een plek om te overnachten? Neem dan contact op met zwerver Hans, te herkennen aan het winkelwagentje naast zijn bankje.

 
Deel dit artikel: