11 ℃

“Coronacrisis? Wacht maar tot u uw nieuwe zorgpremie ziet”

Foto: Phovoir / Shutterstock.com

“In de media is volop aandacht voor het coronavirus, maar niemand heeft het over de absurde premiestijging die wij voor u in petto hebben. Want uiteindelijk gaat u dit hele geintje wel zelf betalen”, zegt Diederik Schecker van zorgverzekeraar Pecunia. 

Nederlanders zijn geschrokken van het virus dat ons land in zijn greep houdt. Maar volgens zorgverzekeraar Pecunia moet de zwaarste klap nog komen: “Van een coronacrisis zou ik nu nog niet willen spreken. De echte crisis begint pas als u uw nieuwe zorgpremie ziet. De mensen hebben geen idee wat dat allemaal kost, zo’n pandemie. En wie gaat dat betalen, denkt u?”

Nederlanders betalen nu nog gemiddeld 118 euro voor een zorgverzekering. “Moet u eens opletten wat er gaat gebeuren”, lacht Schecker. “Honderden extra ic-bedden, voorlichting, testen, alles wordt verwerkt in een prachtig nieuw maandbedrag. We gaan die hele pandemie aan u doorberekenen. Samen alles betalen, dat is ook onze nieuwe slogan. Alleen samen krijgen we corona financieel onder controle.”

 
Deel dit artikel: