17 ℃

Zorgen om grensoverschrijdend gedrag bij Boer zoekt Vrouw

Foto: YT CC

Na het stoppen van De Villa en Temptation Island is de vraag wat er gaat gebeuren met Boer Zoekt Vrouw. De boeren zouden zich in dat programma regelmatig schuldig maken aan grensoverschrijdend gedrag.

RTL heeft besloten te stoppen met ‘guilty pleasure reality-tv’. In programma’s als De Villa en Temptation Island worden deelnemers aangemoedigd om bij elkaar in bed te duiken. Dit heeft al meermalen geleid tot grensoverschrijdend gedrag. Maar hoe zit dat met Boer zoekt Vrouw? Bezorgde leden van KRO/NCRV luiden de noodklok. Op beelden is te zien dat boeren in het programma regelmatig met de partner van hun keuze het bed in duiken. Veel leden van deze omroep zouden graag zien dat het onderdeel ‘Stedentrip’ onmiddellijk geschrapt wordt.

NCRV-lid Toos Sleutelmans: “Yvon Jaspers mag dan net doen of het om een romantisch gebeuren gaat bij die stedentrip, maar wat denk je dat zo’n boer doet die in geen jaren een vrouw in zijn bed heeft gehad? Voor de camera zijn het vaak wat sullige mensen, maar zo gauw ze denken dat niemand op ze let, kunnen ze zich zo maar ontpoppen tot hitsige types die bij zo’n vrouw de kleren van het lijf scheuren. Het wordt tijd dat ook KRO/NCRV inziet dat er zo snel mogelijk een eind moet komen aan dit soort ranzige programma’s.”

 
Deel dit artikel: