19 ℃

“Zonder make-up mag mijn dochter niet naar buiten”

Vorig jaar werd ze Mini Miss Zeeland en was ze het jongste lingeriemodel van Nederland. De 6-jarige Charissa Haveler gaat dit jaar voor de titel Beauty Princess Netherlands. Moeder Miranda is maar wat trots op haar kleine miss.

Foto: iStockPhoto – Getty Images – Nieuwspaal

“Sinds haar vierde schrijven we haar in voor missverkiezingen”, zegt Miranda. “Charissa weet dat ze mooier is dan andere meisjes van haar leeftijd. Dat zegt iedereen. Als Charissa haar best doet, kan ze heel ver komen. Wij willen haar die kans graag geven.”

Het leven van Charissa ziet er heel anders uit dan dat van andere meiden van haar leeftijd. “Je wordt niet zomaar een miss hoor. We zijn eigenlijk altijd met haar uiterlijk bezig”, vertelt Miranda. “Twee keer per week gaat ze naar de schoonheidsspecialist en in het weekend zijn we altijd bij een wedstrijd. Tijd voor vriendinnetjes heeft Charissa niet, maar dat vindt Charissa niet erg, toch?” Charissa schudt haar hoofd.

Komend najaar doet Charissa mee aan de Miss Beauty Princess Netherlands-verkiezing, een schoonheidswedstrijd voor kinderen van 4 t/m 7 jaar. Miranda heeft goede hoop dat Charissa wint. Ze pakt haar dochter’s kin en kijkt haar indringend aan: “Charissa wil de nieuwe Doutzen Kroes worden, want anders is mama heel teleurgesteld, hè Charis?” Charissa knikt.

 
Deel dit artikel: