13 ℃

Dé zomertrend: jonge slanke blonde vrouwen

Goed nieuws voor aantrekkelijke vrouwen! Vergeet veel te vet eten, Netflixen en nooit meer sporten: mannen hoeven namelijk geen amorfe vadsige lijven meer! Tenminste, dat beweert trendwatcher Frank Verbrugge in de zomerspecial van zijn vlog “Frank Uncensored”.

Foto; Mila Supinskaya Glashchenko / Shutterstock.com

Verbrugge introduceert in zijn vlog de term ‘lekkere blonde chick’ als dé nieuwe zomertrend en omschrijft haar type lichaam als een ‘prettige balans tussen pronte borstjes en een goede kont’. De vlogger doet daarbij ook een persoonlijke ontboezeming: “Voorheen stond deze groep vrouwen misschien niet zo hoog op de aantrekkelijkheidsladder, maar stiekem vind ik ze best leuk en ik ken genoeg mannen die er net zo over denken. Ik heb het er vaak zat over met vrienden.”

De trendwatcher weet bovendien dat een lekkere blonde chick méér is dan alleen haar allesverzengende lijf. Gedrag is ook een ‘key factor’, legt Verbrugge uit: “Een typische lekkere blonde chick is zich bewust van haar aantrekkelijkheid, kleedt zich hier met verve naar, maar vergeet niet dat naïviteit en iemand iets in je drankje laten doen óók onderdeel zijn van het verleidingsspelletje.”

 
Deel dit artikel: