29 ℃

Je partner emotioneel kapotmaken… zó doe je dat

Je partner emotioneel kapotmaken… zó doe je dat
Foto: Kaspars Grinvalds / Shutterstock.com

Veel vrouwen zitten vast in een gelijkwaardige relatie. Ze zijn vergeten hoe ze hun man emotioneel kunnen breken. Voor je het weet krijgt hij een eigen wil. Relatietherapeut Nicole Pijkela geeft tips over hoe je je partner psychisch kapot kunt maken. 

“Gelijkwaardige relaties zijn een steeds groter probleem in onze samenleving”, legt Pijkela uit. “Vrouwen hebben vaak het idee dat mannen óók een mening mogen hebben. Dat is absurd. Het is belangrijk dat je hem niets gunt. Alleen zo blijf je de baas in je relatie.”

Pijkela geeft een paar eenvoudige tips om je man psychisch onder druk te zetten: “Heeft hij een hobby? Verbied die. Wil hij een avondje op stap met zijn vrienden? Daar komt niets van in. Ga nooit de discussie met hem aan. Komt hij toch met argumenten? Ga dan huilen en zeg dat je niet gelukkig bent. Hysterisch krijsen werkt ook. Een man zal dan snel toegeven en doen wat jij zegt.”

Volgens Pijkela zijn er genoeg dingen waarmee je je man kunt vernederen: “Zijn geslachtsdeel bijvoorbeeld. Elke man is onzeker in bed. Maak daar gebruik van. Lach hem uit. Zeg dat hij veel kleiner geschapen is dan je vorige partners en dat je amper iets voelt. Succes verzekerd!”

Nicole Pijkela is auteur van het boek ‘Waarom zoeken mannen altijd ruzie?’.

 
Deel dit artikel: