Zo hoef je nóóit meer naar een restaurant

Zo hoef je nóóit meer naar een restaurant
Foto: George Rudy / Shutterstock.com

Natuurlijk, je moet elke dag eten. Maar een restaurant is duur! Lifehacker Evelien Ritters verzamelde briljante tips, waarmee je flink op je voeding kunt besparen.

Als je honger hebt, dan ga je naar een restaurant. Dat weet iedereen. Het enige nadeel is de rekening achteraf. Voor een fatsoenlijke maaltijd betaal je al gauw 35 euro of meer! Lifehacker Evelien Ritters ontdekte dat het veel goedkoper kan.

“Wat ze in restaurants nooit vertellen, is dat je eten ook gemakkelijk zelf kunt bereiden”, verklapt Evelien. “In sommige huizen is er zelfs een speciale kamer ingericht voor het bereiden van voedsel! Je hebt er misschien nooit aan gedacht, maar eten koken kun je gemakkelijk zelf. Veel recepten zijn gewoon via het internet te vinden. En voor de ingrediënten zijn er zelfs speciale winkels. Een kok heb je dus helemaal niet nodig! Door één of twee keer per week zelf je eten te bereiden, kun je veel geld besparen.”

Volgende week duikt Evelien in de wereld van de chirurgie. Want voor een simpele hersenoperatie hoef je heus niet altijd naar de dokter!

 
Deel dit artikel: