23 ℃

Zeer verrassende uitkomst bij verkiezingen: Henk Krol toch geen premier van Nederland

Foto: YT CC

De opiniepeilingen hebben er volledig naast gezeten. Voor vriend en vijand is het een complete verrassing dat Henk Krol toch niet de nieuwe premier van Nederland wordt.

Iedereen wist dat het spannende verkiezingen zouden worden. Desondanks leek één ding als een paal boven water te staan en dat was het premierschap van Henk Krol. Toch kunnen we ook daar een streep door zetten. Dit tot groot verdriet van Henk Krol zelf.

“Het is een hard gelag dat ik toch geen premier wordt van dit fantastische land. Ik had al felicitaties binnen van Nelson Mandela, Margaret Thatcher en Ronald Reagan. Ook zij waren er al zeker van dat ik de grote winnaar zou worden van deze verkiezingen, maar blijkbaar is het coronavirus de Nederlander naar de hersenen gestegen.”

Steekt Henk Krol ook nog een hand in eigen boezem? “Ik ben zelf uiteraard zonder zonden, maar bij mijn campagneteam zitten wel een paar klaplopers. En als ik dan ergens kritisch op moet zijn, dan is het wel op het feit dat allerlei mensen mij continu waardeloze medestanders in de maag splitsen. Ik ben helaas altijd genoodzaakt om ruzie te maken. Het lijkt erop dat de kiezer zo zat is van mijn medestanders dat ze hen daarvoor gestraft hebben en daar ben ik dan weer het onschuldige slachtoffer van. Story of my life.”

 
Deel dit artikel: