22 ℃

Yesilgöz stopt met Madonna-look: “Nu tijd voor eigen stijl”

Yesilgöz stopt met Madonna-look: “Nu tijd voor eigen stijl”
Foto: Chrisweger / Wiki Commons CC BY-SA 2.0 / Jeroen Meuwsen Fotografie / Shutterstock.com

DEN HAAG - Het uiterlijk van Dilan Yesilgöz gaat in de komende weken flink veranderen. De VVD-leider heeft besloten om te stoppen met haar bekende Madonna-look.

Yesilgöz begon op de middelbare school met het imiteren van Madonna. “Dat was in de tijd van ‘Like a Prayer’ en zo”, herinnert Yesilgöz zich. “Madonna is een artiest die regelmatig van stijl wisselt. Ze heeft blond haar gehad, donker haar, kort, lang. Dan moet je telkens wel mee. Ik heb dat met veel plezier gedaan, maar nu wordt het tijd om mijn eigen stijl te gaan ontwikkelen.”

Ruim dertig jaar heeft Yesilgöz geprobeerd om het uiterlijk van Madonna zo goed mogelijk te imiteren. Drie jaar geleden maakte ze een kort uitstapje naar Céline Dion, om na zes maanden toch weer terug te keren naar de Madonna-look.

Foto: DHSgov / Wiki Commons / Public Domain

Yesilgöz in haar Céline Dion-periode (2022)

Wat de nieuwe look van Dilan Yesilgöz gaat worden, weet ze nog niet precies: “Daar ga ik eens rustig over nadenken. Het wordt zeker niet meer zo hoerig als Madonna. Mijn look moet wel aansluiten bij mijn functie. Ik mag best wat meer autoriteit en klasse uitstralen. Zoals Beatrix bijvoorbeeld.”

 
Deel dit artikel: