Rik: “Yadira is de mooiste vrouw ter wereld, denk ik”

Nederlandse vrouwen zijn uit de gratie. Steeds meer Nederlandse mannen geven de voorkeur aan een buitenlandse vrouw. Met de recente golf asielzoekers is er genoeg te kiezen. Vooral Syrische asielzoeksters brengen Nederlandse mannen het hoofd op hol. Dat blijkt uit cijfers van vluchtelingenorganisatie UNHCR.

Yadira-is-de-mooiste-vrouw-op-aardeRik Otterse uit Dalfsen werd smoorverliefd op de Syrische asielzoekster Yadira. “Ze is lief, intelligent en heel grappig. Eerlijk gezegd kunnen Nederlandse vrouwen niet aan haar tippen”, zegt de 35-jarige projectontwikkelaar.

Rik ontmoette Yadira in de supermarkt. “Het was liefde op het eerste gezicht. Yadira grabbelde wat tussen de courgettes en ik maakte een complimentje over haar lichtblauwe niqab. Zo raakten we aan de praat.”

Nederlandse vrouwen hoeft Rik niet meer. “Nee, bah. Die vind ik veel te ordinair, met hun mascara en marliesdekkertjes. Trots laat Rik een foto van Yadira zien. Die sluier vind ik veel spannender. Er moet wel wat te raden overblijven.”

 
Deel dit artikel: