14 ℃

Witte Huis wordt bedevaartsoord na wonderlijk snelle genezing Trump

Foto: Paul Shuang / Lupe Ayala / Shutterstock.com

De Amerikaanse president Trump genas binnen vier dagen van het coronavirus. Nooit eerder herstelde iemand zo snel van het dodelijke virus dat in de VS al aan 210.000 anderen het leven kostte. Gelovigen spreken van het ‘Wonder van Washington’.

Het Witte Huis is inmiddels verworden tot een heus bedevaartsoord. Honderden coronalijders en andere hulpbehoevenden komen naar de woning van president Trump om te bidden voor genezing.

Trump werd afgelopen vrijdag met het coronavirus opgenomen in het ziekenhuis. Amper vier dagen later zijn alle symptomen al voorbij. Waar andere patiënten soms weken aan de beademing liggen, voelt Trump zich fantastisch. Een Godswonder, zeggen de artsen.

Voor het Witte Huis staat een enorme groep gelovigen. Allemaal hopen ze een glimp van het Wonder van Washington op te vangen. “Trump is de Uitverkorene, de reïncarnatie van Jezus Christus”, zegt een man met één been. “Hoe verklaar je anders dat hij binnen vier dagen genas van corona?”

Dan verschijnt Trump op het balkon. De menigte begint te juichen. Een man huilt van geluk. “Het Wonder van Washington heeft mij aanschouwd. Ik zal genezen”, snikt hij. “De dokters konden niets meer voor mij doen, maar voor Trump stelt mijn ziekte natuurlijk niets voor. Ik voel mijn tumoren nu al slinken.”

 
Deel dit artikel: