16 ℃

Winkeliers zijn huilende kinderen spuugzat

Winkelend Nederland ergert zich steeds meer aan huilende kinderen. Ook de winkeleigenaren hebben het helemaal gehad met klanten die hun lastige kinderen meeslepen. In steeds meer winkels zijn kleine kinderen daarom niet meer welkom.

winkeliers-zijn-huilende-kinderen-spuugzatVolgens de Nederlandse Bond voor Detailhandel (NBD) zorgen huilende kinderen voor een enorme omzetdaling. “Klanten weten niet hoe snel ze de winkel uit moeten vluchten, als zo’n rotkind het op een krijsen zet. Daardoor lopen winkeliers veel omzet mis”, zegt woordvoerder Martin Veen.

Omdat het probleem steeds grotere proporties aanneemt, heeft de NBD een speciale speenklem ontwikkeld: een 2-in-1-pack bestaande uit een speen en een neusklem.

Uit onderzoek blijkt dat 98,3% van de baby’s door de speenklem stopt met huilen. 1,7% van de baby’s spuugde de speen uit, maar dit bleek in alle gevallen te verhelpen met plakband. Er zijn geen vervelende bijwerkingen gevonden, wel werden de baby’s erg slaperig en kregen ze een rood hoofd. Dit trok in alle gevallen na verloop van tijd weer weg.

 
Deel dit artikel: